Bli Kunde

Unifon lanserer nye taleløsninger for Microsoft Teams: Med Unifon tar du Teams-bruken til nye høyder!

 

Unifon lanserer nye taleløsninger for Microsoft Teams:

Med Unifon tar du Teams-bruken til nye høyder!

 
Microsoft Teams har blitt det viktigste verktøyet mange bedrifter har for samhandling siden Covid-19. Med våre nye tjenester blir Teams enda bedre!

Er du klar for en ny måte å jobbe på? Med Unifons tjenester og integrasjoner med Microsoft Teams forbedrer du tilgjengeligheten til de ansatte, reduserer tiden kolleger og kunder bruker på å komme i kontakt og visker ut skillet mellom PC og mobil, ved at man kan bruke PC-en til å ringe med. Nå kan du dessuten bruke lokale telefonnumre, slik at du fremstår som en lokal aktør i de landene du opererer.

I en tid der stadig flere bedrifter er blitt helt avhengig av Teams gjennom arbeidsdagen, har vi merket et stort engasjement for våre løsninger som knytter Teams tett sammen med Unifons taletjenester.

Imac - BedriftsnettVi jobber hardt for å ha det mest brukervennlige sentralbordet på markedet. Med integrasjonen av Teams er sentralbordet blitt enda bedre!

 
Se om folk er ledig

Å ringe til noen som er opptatt er noe vi helst ønsker å unngå, men for å unngå det i praksis må flere teknologier spille på lag. Det er nemlig flere systemer som inneholder informasjon om man er opptatt eller ei. Unifon samler sammen all relevant informasjon på hver bruker og presenterer det i ett grensesnitt for hver bruker, både gjennom mobilappen vår og sentralbordet, som man finner fra nettleseren. Informasjonen som er samlet sammen kommer både fra kalenderen din, telefoni-status (er du i en samtale?), selvvalgt status i Unifon Bedriftsnett (ute til lunsj?) og nå også statusen som man setter i Teams. Dermed blir kontaktkortet i Unifon-appen eller sentralbordet den mest effektive inngangen man har til å se om noen er ledig for en samtale.

Dette har ikke verdi bare for de ansatte. Også kundene vil sette pris på å umiddelbart bli satt over til noen som faktisk kan svare!

Også kundene vil sette pris på å umiddelbart bli satt over til noen som faktisk kan svare!
 

bedriftsnett mobil appMobilappen viser den samme informasjonen om tilgjengelighet som sentralbordet, og vi har selvsagt utviklet både en iPhone-app og en Android-app.

Ring fra Teams på PC-en

Har du lisensplan Microsoft 365 Business Standard/Basic, i tillegg til Microsoft 365 Business Voice kan du knytte Unifons tjenester enda tettere sammen med Teams ved å abonnere på vår tjeneste Tale for Teams. Mange av våre kunder har allerede tatt i bruk denne tjenesten, som blant annet lar dem ringe ut fra eller motta samtaler inn på PC-en, slik at tiden for å veksle mellom flere handsfree-sett er forbi en gang for alle. Både PC og telefon ringer, og man velger selv hvor man plukker opp samtalen.

Teams i utlandet

Nå lanserer vi i tillegg tjenesten Teams i Utland. Tjenesten gjør at din bedrift kan fremstå som en lokal bedrift i utlandet, ved at du kan bli oppringt til og ringe fra lokale nummer i mer enn 32 land. I en tid da stadig flere blir utsatt for forsøk på telefonsvindel og har piggene ute når de mottar et ukjent anrop fra et utenlandsk telefonnummer, vil det bare bli viktigere fremover å kunne benytte et lokalt telefonnummer når man ringer ut. Nummeret blir en del av den helhetlige løsningen i Unifon Bedriftsnett, med svært lave ringepriser til hele verden.

Interessert? Kontakt oss i dag!

Tale for Teams og integrasjon mellom Teams og Unifon Bedriftsnett er to selvstendige produkter som kan kjøpes samlet eller enkeltvis. Teams i Utland er en tilleggstjeneste til Tale for Teams. Tjenestene går raskt å sette opp. Hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å bestille noen av produktene kan du ta kontakt med oss ved å ringe 05015 eller sende e-post til support@unifon.no.

Tilbake